Wie zijn wij?

De mannen achter

Tijdschieters logo

In 2012 hebben wij (Jules Bouwman & Stephan Bout) elkaar leren kennen tijdens de studie “audio visuele producties”. Vanaf het eerste moment was er een klik en in de jaren die volgden hebben we beiden veel ervaringen opgedaan op verschillend gebiedt.

Tijdens ons afstudeerjaar hebben we samen een aantal weken in Finland gezeten voor een project van de Technische Universiteit Eindhoven. Hier hebben we onszelf en elkaar nog beter leren kennen, naast dat we een hoop plezier hebben beleefd. Na onze opleiding is Jules succesvol gestart met zijn eigen bedrijf “Bouwman Media Producties” en heeft Stephan vier jaar  ervaring opgedaan bij United in Hilversum.

We zijn elkaar in de loop der tijd nooit uit het oog verloren en hebben onze opgebouwde vriendschap voortgezet. Nu de vraag naar nieuwbouw blijft groeien, merken wij ook de vraag naar (kwalitatief goede) timelapse mogelijkheden toenemen. Door onze kennis en expertise te koppelen, zijn wij ervan overtuigd de aangewezen partij te zijn voor uw volgende timelapse!

Wij vertellen u graag meer over ons onder het gemak van een kop koffie!

Jules & Stephan

Missie

Wij vinden dat een gebouw een verhaal moet vertellen. Er wordt in geleefd en mensen maken er hun persoonlijke groei in door, dan mogen de geboortebeelden toch zeker niet ontbreken?!

Visie

Wij willen bouwprojecten tot leven roepen, door het persoonlijke aandacht te geven op visueel gebiedt. Met de hoogste beeldkwaliteit willen wij mensen doen verbazen over de magie van projecten.

Voordelen